contact Direct persoonlijk contact
contact Direct schade melden

Reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering
Met een Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. De verzekering dekt onder andere repatriëring, reisongevallen, verlies en diefstal van bagage, en vervangend vervoer bij autopech. Tegen een aantrekkelijke premie. Gezinnen met kinderen zijn met een Doorlopende Reisverzekering al goedkoper uit als ze meer dan 10 dagen per jaar met vakantie gaan.

Kortlopende Reisverzekering
Gaat u af en toe op reis? Dan kiest u voor de Kortlopende Reisverzekering. U kunt kiezen uit verschillende dekkingen en uw verzekering helemaal naar wens samenstellen. De Kortlopende Reisverzekering vergoedt onder andere medische kosten, verlies en diefstal van reisbagage en vervangend vervoer bij autopech.

Annuleringsverzekering
Niets is zo vervelend als dat u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken. Of op het laatste moment uw geplande vakantie af moet zeggen. Het is niet alleen een teleurstelling, maar vaak ook een financiële tegenvaller. Denkt u daarom aan de Annuleringsverzekering.

Mondial Assistance Globetrotter verzekering
De Mondial Assistance Globetrotter Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere periode in het buitenland gaan reizen, overwinteren, studeren, stage lopen of werken. Met deze verzekering kunt u tot maximaal 24 maanden aaneengesloten in het buitenland blijven.

Mondial Assistance Adventure & Survival reisverzekering
De Adventure & Survival Reisverzekering heeft een uitgebreide dekking: repatriëring, vervangend vervoer en verblijf, beschadiging, verlies of diefstal van bagage, ongevallendekking en medische kosten zijn standaard gedekt. Daarnaast zijn alle risico's die survivals en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen, gedekt (behalve bungeejumpen).

Mondial Assistance Au Pair Insurance
De Mondial Assistance Au Pair Insurance is een complete verzekering en speciaal ontwikkeld voor Au Pairs die naar Nederland komen en bij een Nederlands gastgezin aan de slag gaan. De verzekering kan voor maximaal 18 maanden worden afgesloten voor Au Pairs tot en met 30 jaar. Als gastgezin zorgt u met deze verzekering ervoor dat uw Au Pair gedurende haar verblijf in Nederland perfect is verzekerd. En dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!

De Europeesche Auto Reisverzekering
Lekker met de auto een weekje er tussenuit! Al toerend over de rustige wegen genieten van de nieuwe ervaringen, de vrijheid, het avontuur. Maar neem geen onnodige risico's: stop de Auto Reisverzekering van de Europeesche in uw bagage. Die is perfect afgestemd op de reiziger die er een (lang) weekend of een midweek met de auto op uit gaat. Natuurlijk zijn de financiële risico's op deze verzekering uitstekend gedekt. Maar ook specifieke autorisico's zoals uitstekende hulp bij pech of ongeval en/of inzet van een vervangende auto. Het allerbelangrijkste is dat u dag en nacht kunt bellen met de Europeesche Hulplijn. De Hulplijn beantwoordt al uw (medische) vragen. Zo geeft zij medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek en verwijst naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen in het buitenland. Maar ook bij pech, ongeval en ziekenhuisopname staat de Hulplijn voor u klaar.

De Europeesche Lang op Reisverzekering
De Lang-Op-Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen (tot 60 jaar) die langer op pad gaan (maximaal 360 dagen). Een perfecte reisverzekering die u zelf aangepast aan uw eigen wensen. De Europeesche Hulplijn is standaard meeverzekerd. U belt de Europeesche Hulplijn voor alle (medische) hulpverlening. Voor hulpverlening bij pech, ongevallen en calamiteiten, voor medisch advies van pijnstiller tot artsbezoek, voor verwijzing naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen en voor het verlenen van toestemming voor het maken van buitengewone kosten.