contact Direct persoonlijk contact
contact Direct schade melden

Rechtsbijstandverzekering

Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Uw zoon wordt tijdens het backpacken in Australië aangereden. Of het product dat u via internet gekocht had is niet geleverd. En stelt u zich voor dat u wordt ontslagen of uw huis wordt uitgezet. Wilt u op deze momenten terug kunnen vallen op specialisten die u bijstaan, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan? Sluit dan nú een rechtsbijstandsverzekering af. Op het moment dat het echt nodig is, is het immers vaak te laat.

Kies voor een verzekering op maat
Voor nog geen vijf euro per maand sluit u een rechtsbijstandverzekering Verkeer af. Daar kunt u een aantal mogelijkheden aan toevoegen die perfect aansluiten op het dagelijkse leven. De keuze is aan u.

Rechtsbijstandverzekering Verkeer
U en uw gezinsleden zijn over de hele wereld verzekerd van professionele rechtshulp voor geschillen die voortkomen uit uw deelname aan het verkeer. Het maakt hierbij niet uit hoe u zich verplaatst. Dit kan per auto zijn, maar bijvoorbeeld ook wandelend of skiënd.

Rechtsbijstandverzekering Consument & Wonen
U bent binnen de Europese Unie verzekerd van rechtshulp voor uiteenlopende consumentenzaken. Denk bijvoorbeeld aan online aankopen of aan problemen met uw leverancier van energie, telefoon of internet. Daarnaast helpen we u met het verhalen van uw schade die door een ander is toegebracht en zijn conflicten die te maken hebben met uw woning verzekerd in deze module.

Rechtsbijstandverzekering Inkomen
Een gedwongen ontslag komt bijna altijd onverwacht. Maar ook wanneer u aanspraak heeft op een pensioen of uitkering, kunt u in conflict komen met de uitvoeringsinstelling over de vaststelling of hoogte van uw uitkering. Juist wanneer een conflict uw middelen van bestaan raakt, is juridische bijstand essentieel. Kies in dat geval voor de zekerheid van de module Inkomen.

Rechtsbijstandverzekering Fiscaal & Vermogen
Wilt u de meest uitgebreide dekking, zodat u zo weinig mogelijk risico loopt? Kies dan ook voor de module Fiscaal & Vermogen. Dan staat u sterker bij bijvoorbeeld een geschil met de Belastingdienst of bij de aanschaf van een tweede huis.

Premiebetaling
Standaard geldt een premiebetaling per jaar. Gespreide betaling is ook mogelijk, per halfjaar (toeslag 3%), kwartaal (toeslag 4%) en maand (toeslag 5%). Betaling per maand en kwartaal is alleen mogelijk op basis van een automatisch incasso.

Verzekeringstermijn
U kunt de verzekering afsluiten voor één of vijf jaar. Kiest u voor een termijn van één jaar, dan wordt een toeslag van 3% berekend. Na afloop van de door u gekozen periode wordt de verzekering stilzwijgend voor dezelfde termijn verlengd.