contact Direct persoonlijk contact
contact Direct schade melden

Kampeerautoverzekering

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Als eigenaar van een kampeerauto bent u wettelijk verplicht een verzekering te sluiten tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Deze verzekering dekt schade die u met uw kampeerauto aan anderen toebrengt, per gebeurtenis tot een bedrag van € 2.500.000,- voor materiële schade en tot € 5.000.000,- voor schade aan personen. Bij een WA dekking bent u niet gedekt voor de schade aan uw kampeerauto door een ongeval waarbij u zelf de schuldige partij bent.

WA + Gedeeltelijk Casco
Naast de verplichte WA dekking, vergoedt deze verzekering ook schade aan uw eigen kampeerauto als gevolg van brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel, natuurrampen en aantoonbare botsingen met dieren.

WA + Volledig Casco
Met een Volledig Casco Verzekering bent u verzekerd voor alle risico's zoals bij 'Gedeeltelijk Casco' staat omschreven. Daarnaast bent u ook verzekerd voor aanrijdingschade, ook door eigen schuld.
Mocht u bij een schadegeval of diefstal gebruik willen maken van een vervangende kampeerauto, dan regelen en betalen wij dit meteen voor u. Met deze uitgebreide verzekering kunt u genieten van een zorgenloze vakantie.