contact Direct persoonlijk contact
contact Direct schade melden

Golfverzekering

Als golfer zorgt u natuurlijk goed voor uw uitrusting. U kent de merken en hun onderlinge verschillen. Ook in golfverzekeringen zijn er verschillen. Er zijn standaardverzekeringen én er is een product dat met een uitgebreide dekking perfect aansluit bij de persoonlijke behoeften van de golfer: de Golfverzekering van de Europeesche, de specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Individueel of het hele gezin?
Naast een individuele verzekering is het ook mogelijk om de golfuitrusting van het hele gezin in één polis onder te brengen. En de jaarpremie is verrassend voordelig. Met slechts één medespelend gezinslid bent u al goedkoper uit dan wanneer u voor een individuele verzekering kiest.

Hole-in-one vergoeding
De Golfverzekering kan u als recreatief golfer zelfs geld opleveren. U ontvangt namelijk een bonus van € 250,- voor een erkende hole-in-one op een baan met een minimale par van 62!

Verzekeringsgebied
De verzekering is geldig in de hele wereld. Dus waar u ook gaat spelen, op uw homecourse in Nederland, in de Algarve, Schotland of Californië, overal ter wereld is de Golfverzekering van kracht.